HTML

Szabad egy percre!

A totális szólás-és gondolatszabadság otthona. Provokatív, nem "píszí"!

Friss topikok

  • Gabor...: Yeahh, első komment :) Kifejezetten látványos film 3D-ben nézve, borzasztóan gyenge keretsztorival... (2009.12.28. 20:10) Ismét a Hollywood-lobby!

Linkblog

Ars Poetica

2009.09.29. 19:33 PeterGatling

Szevasz Mindenki!

 

Ez a blog lészen otthona a világ szabadon, szokatlanul, groteszkül, merészen, kreatívan, bátran, elvontan, stb. gondolkodó elméinek. Ne legyünk má' mindig annyira politikailag korrektek! Zászlómra a szólásszabadság címerét (mostmá ilyen is van, hehe) tűztem!

Nem leszek különösebben irodalmias, hejes sírással nem foglalkozom! Hanyag intellektus ugyebár... Lényeg az, hogy én megmondom a frankót, oszt lehet rajta agyalni! Persze nem csak észt szándékozom osztani, néha én is tanácstalan vagyok, vagy motoszkál bennem egy kérdés, amiről szívesen megkérdeznék szélesebb közönséget. Hátha sikerül elindítani egy érdemleges gondolatmenetet.

Ez az első blog bejegyzésem valaha, úgyhogy ezennel megnyitom a fórumot!

 

Annyira jó lesz!

 

Üdv:

PeterGatling

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr711416469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása