HTML

Szabad egy percre!

A totális szólás-és gondolatszabadság otthona. Provokatív, nem "píszí"!

Friss topikok

  • Gabor...: Yeahh, első komment :) Kifejezetten látványos film 3D-ben nézve, borzasztóan gyenge keretsztorival... (2009.12.28. 20:10) Ismét a Hollywood-lobby!

Linkblog

BKV ellenőr lokalizáció-reformot!

2009.09.30. 20:48 PeterGatling

A stílusos, igényes formaruha már ugye teljesen utópia, az ápolt, mosolygós BKV ellenőr úgyszintén. De induljunk ki abból, hogy mindez adott...

Nagyon szeretném tudni, hogy ki volt az a lángész, aki kitalálta, hogy a metró lejáratoknál a mozgólépcsőre való fellépési lehetőség mellé tegyék az ellenőröket! Ahol egyébként többnyire korlát is szűkíti a közlekedésre alkalmas teret. Nem beszélve a táskájuk alján bérletet keresgélő utasokról, esetleg csoportjaikról.

Érdekes kiindulási pontra utal a BKV attitűdjére vonatkozóan a jelenlegi ellenőrzési rendszer. Feltételezi ugyanis, hogy minden utas potenciális bliccelő. Ami lehet igaz, de ugyanennyi erővel minden utas potenciális jegy- illetve bérlet vásárló. Mennyivel európaibb hozzáállás máris. Ezt most nem áll módomban bővebben fejtegetni, legyen elég annyi, hogy mivel eddig is a metró egész területén végezhették az ellenőrzést, mibe tellene, ha mondjuk a peronon, a várakozó utasok között végeznék az ellenőrzést!? Mennyivel kényelmesebb, civilizáltabb, levegősebb! Aki meg már ott van, annak tényleg legyen utazásra jogosító valamije. Ha meg nincs, max nem engednék felszállni a következő járatra. Mekkora alázás lenne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr541419164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása